,

Main piano di pc??? - Virtual Piano

Friday, February 18, 2011


      

Syok giler ble tau leh main piano kat pc.. tpi kena la download dulu program nye.. yang kat atas nie amik dari button beats.. free je tapi banyak software yang len kene beli dulu atau pon trial..
kalay nak main online, boley try surf kat virtualpiano.net....

dulu berangan je nak main piano, apakan daya duet tak de..huhu.. sebelum dpt beli keyboard, nak blaja dulu cam ne nak men.. akan ku beli keyboard bile cuti panjang nanti.... 

sape yang teringin boley la try.. anggap keyboard laptop cam key piano..nge~~~


banyak gak lagu dbsk yang fan buat jadi piano version.. so, print mane yg berkenan kat hati.. print 3 lagu dulu.. lovin you, chajatta dan proud...
hasil tungkus-lumus aku blaja note piano dan belajar music sheet, ak da boley main lagu 'LOVIN YOU'....
tapi kne la convert note tu jadi keyboard laptop nyer...uish...

yang sedey nyer, note piano nie tak tinggi sangat untuk main lagu chajatta..huhu..


You Might Also Like

6 comments

  1. waa~~belajar sendiri??sedih ar..ak dh lame start belajar x reti2 agi nk maen lagu tvxq~sedih betul:(

    ReplyDelete
  2. ha'a.. smangat nak blaja, sbb nak main lgu tvxq... pakai laptop je pown..huhu..^__^

    ReplyDelete
  3. eh ada  sheet lgu ape2 x utk virtual piano

    ReplyDelete
  4. pakai netbook bole ta ?

    ReplyDelete
  5. rasa nyer boley.. tpi ade laptop pakai nie hang..huhu..

    ReplyDelete

ads

Recent Comments

Like us on Facebook