Simplysiti acne solution & green tea

Saturday, October 09, 2010



Dah lebih 2 bulan kot ak pakai acne solution simplysiti nie.. hasilnya memang best. muka da jarang naik jerawat, tapi kalu da salah makan confirm la naik acne tuh.. Fungsi acne solution nie memang banyak sebab tu la harge die mahal kot tapi berbaloi. cream nie boleh jadi sebagai pelembap, pelindung UV(SPF 20, Pa++), foundation, make up base dan anti acne.. Cream nie senang nak sapu dan boleh la tepek banyak2 sikit kat tempat jerawat.. n sebab cream nie bagus ak rase sbb dalam cream nie ad green tea.. kalau dah ad bende nie, x yah da nak beli cream yg ntah pape n foundation. so kalu korang rase mahal sangat product nie, bek piki byk kali lar..

*sape nak pakai cream nie tok jadi foundation, tak brape digalakkan untuk muka minyak okey... cair makeup korang ti.. kalau nak cari foundation tahan lame, pakai revlon colorsaty makeup for combination and oily skin.. banyak positive review..

Nak citer la jugak pasal cream yg ak penah gune. Ak penah beli tanaka white. memang nek jerawat mule2 tu, tapi lepas tuh da x de.. tekstur die memang sedap n wangi tapi sejak pakai simplysiti nie, takut pulak nak pakai..silap nek jerawat baru. adek ak pown ikot la jejak ak beli tanaka nie.. muke die memang bebas jerawat.. jarang sgt nk kuar. bile die pakai, keluar 2,3 biji jerawat.. sadis betol..hihihi

*pakai tanaka white, naik balik acne... erghh..

Citer pasal green tea nie memang banyak, so nak cite la sikit pasal daun nie.. sejak pakai shower yg ad green tea, jerawat kat badan dah x de.. baru hari nie perasan.. weee.. so, korang yang ad problem macam ak nie boley la cari product yg berasaskan green tea.. orang yang ade jerawat nie kene la jage makan gak.. mesti korg piki, da cuci mke elok2 pown nek gak acne.. nanti nk post plak pasal makann yg boley wat acne kuar.. daa ^0^...

*update

Dek termakan kata2 manis promoter, aku pon try la simplyperfect 2 way cake simplysiti.. dulu, memang teringin gak nak beli, tp mahal sangat.huhu... kalau pakai nie, memang 'perfect' la muka..kah3...
jadi cam topeng dan muka jadi minyak giler..huhu..

kalau untuk orang muka tak minyak ok kot bnde nie sebab bedak nie memang senang nak sapu dan lembut..
sebab tu la pakai bedak nie cepat cair, tak brape nak serap minyak kat muka..
pakai ngan acne cream lagi la dasyat coz cream tu wat muka shining2, bling2.. memang tak tahan la kalau gabung dua benda nie.. solution nyer, jgn paki bdk nie ngan cream tuh.. pakai bedak ZA lagi bagus yg jauh lebih murah...




You Might Also Like

13 comments

  1. tq..bersemangat sy pakai pakai acne solution SS nie.. baru tak smpi a week jadi pengguna... :)

    ReplyDelete
  2. produk ss mmg kureng sesuei tok org yang kulit berminyak.. cepat cair di muka.. cuma cleanser die mmg wangi. krim malam dia bau menusuk lobang idung ku.. dah sbln lbh bhenti pakai... risau nanti muka lg teruk.. kalu kena panas muka jd lebam... adui.. mana tahan..

    ReplyDelete
  3. Hello there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
    I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good success.
    If you know of any please share. Many thanks!

    Also visit my weblog ... why not try these out

    ReplyDelete
  4. Woah this blog is fantastic i like studying your posts. Keep up the
    good work! You already know, many people are searching round for
    this info, you can help them greatly.

    Visit my website - pain behind knee

    ReplyDelete
  5. This piece of writing will help the internet visitors for setting up
    new web site or even a blog from start to end.


    Here is my web blog Buy lift and glow pro

    ReplyDelete
  6. When you have both skin tags as well as warts on your body, you can use the
    skin tag removal products that will also help you to
    remove the skin warts. There are alternatives to having a skin tag froze, burned or cut off.
    You will find that your custom shapes are now available from the shape menu when you have the
    Custom Shape Tools selected.

    Visit my page; liquid nitrogen for skin tags

    ReplyDelete
  7. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it.
    Look advanced to more added agreeable from you!
    However, how could we communicate?

    Feel free to visit my page: bad credit 2nd mortgages

    ReplyDelete
  8. Thіs paragгaph will hеlp the internet people for setting up nеw
    webρage оr even a blog from stаrt to еnԁ.


    Feel free to surf to my weblog - plus size clothing

    ReplyDelete
  9. Body builders use powders to mix with other food that
    helps them bulk up. Then the skinny guy finds weight gainers and tries them, or
    some other worthless supplement, and never really understands
    why he is not big and muscular like the other
    guys at the gym. This is why one needs to exercise
    regularly to gain muscle mass.

    Feel free to surf to my webpage how many calories to gain weight

    ReplyDelete
  10. However, remember this advice: Do not make the topic too broad; for example, if
    you decide to write about global warming, don't try to discuss each and every aspect of global warming, which would turn your paper into a book, but, instead, choose a focus this manageable and, therefore, can be discussed adequately in a student paper. Then the skinny guy finds weight gainers and tries them, or some other worthless supplement, and never really understands why he is not big and muscular like the other guys at the gym. Any product or lifestyle that can help to increase body mass in a healthier manner and without using any harsh chemical is a safe and natural way to gain body weight.

    Take a look at my web blog ... how to gain weight with a fast metabolism for men [http://howtogainweighthq.org]

    ReplyDelete
  11. Having a business online will need you less money in
    contrast to opening for restaurants or any type of business.
    Internet marketing, is basically driving traffic, or visitors,
    to company websites in exchange for a commission for any sales
    your traffic generates. As for the rates, this would
    vary depending on the client that you're working with and the kind of job they need you to do.

    Visit my web-site - how to make money from online surveys - -

    ReplyDelete
  12. It's actually a great and helpful piece of info. I am happy that you shared this helpful information with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

    Also visit my webpage ... renting a Car In Us

    ReplyDelete
  13. Heisenberg WarnerApril 19, 2014 at 3:44 PM

    Want to get rid of acne,get treatment
    from a world renowned doctor known for in its advance treatment
    therapies in cosmetic dermatology http://www.cosmeticdermatologyindia.com/

    ReplyDelete

Recent Comments