Leo William - Budak Korea yang comel

Friday, May 11, 2012


Siapa yang tengok Hello Baby Mblaq mesti kenal budak kecik nie, Leo atau nama penuh Leo William Recipon. Nampak je baik tapi nakal giler.hahaha, dah nama pon budak.. Comel dan cantik sebab bapa orang perancis dan mak korea..


Satu benda je yang aku tak puas hati.. Leo tak suka sangat kat Lee Joon appa..kenapa?? wae?? 


Cinta pertama Leo.. Siapa? Mestilah Lauren..hahaha.. Pandai2 je aku wat citer..
yang tak boleh bla bile Leo kiss Lauren... OMG!! memang darah romantik mengalir dalam jiwa budak nie..




Cinta kedua, Dayoung.. Bila Lauren tak de, ko cari orang lain.. Ape salah Lauren dekat ko hah?


Ko memang comel Leo lagi2 bila ko ikat rambut camtu..



Antara Daniel dan Leo, aku pilih Daniel kot..hahah.. Nampak die baik sikit..hehehe..


Nie adalah reaksi muka yang biasa nampak kat hello baby... Suka tengok sebab comel giler..  untungla muka comel2 belaka.. 

credit: fuckyeahkidulzzang

You Might Also Like

1 comments

  1. lexus-rie.blogspot.comNovember 10, 2012 at 6:58 PM

    comelnyeeee die....... omo.... ^__^

    ReplyDelete

Recent Comments