[Part 2] U-KISS Album Showcase 2011 in Malaysia

Saturday, June 11, 2011

Habes je showcase, kitorang tunggu jap nak tgk Ukiss bagi album dan sesi fotografi dengan fans...
Tak disangka- sangka, pengawal bukak pagar...
SERBU!~~~~
Naseb tak ramai mase nie.. Dapat berdiri dekat dengan stage.. weee~~
 Siap sedia nak bagi album yang ade autograph Ukiss kat fans yang beli tiket je...

 Hoon, Dong Ho, AJ
 AJ, Ki Seop, Eli


 Dong Ho yang comel~~
 kya~~~ cam baby!
 Eli~~~
 Tak jelas.. kabur plak..
 Asal nak amik pic Kevin je mesti x jadik..
 Soo Hyun~~ Kabur lagi Kevin... :(
 Asyik2 Dong Ho..hehe.. Dah tempat die senang nak tangkap pic..
 ngeee~~~~~~Dong Ho lagi..hahaha.. ^o^ 
Sebelum Ukiss balek, diorang baling something kat fans.. aishh... nak jugak..
Dong Ho minum air dalam botol dan bagi kat fans yang bertuah..hohoho..
Dekat owh dengan stage.. 

Syarat nak gi ukiss.. Ajak adek lelaki aku nie.. Jalan~~


 Saengil chukahae AJ, Dong Ho!... Kek yang fans bagi kat Ukiss.. Staff yang baik hati tunjuk kek nie kat kitorang..wahhh!!! AJ dan Dong Ho potong tak cantek..hehehe..
Dah rezeki.. Staff bagi poster kat fans yang tunggu kat tepi..weee.. adek dapat satu, aku dapat dua.. Ak tak prasan time nie.. Aku bagi la kat sorang fan nie..
Dia cakap 'SARANGHAE'... Rasa best plak tengok orang bahagia..(skema plak ayat aku)hahaha

Baru habes tengok Ukiss kat 8tv Ultimate Power Star.. Eli dan Dong Ho pandai cakap chinese la.. ^^

You Might Also Like

4 comments

  1. sangat~~ free plak tu^^

    ReplyDelete
  2. minat dongho eh..sy minat kiseop..hehehee..
    selamat berkenala..

    ReplyDelete
  3. slamat berkenalan!^__^

    ReplyDelete

Recent Comments